We nodigen je van harte uit voor een inspirerende meeting!


Social media are here to stay! We kunnen er niet meer omheen. Medewerkers in zorgorganisaties zijn meer dan ooit ‘connected’ via allerlei sociale platforms. Altijd én overal. Dat brengt heel veel kansen met zich mee om je als organisatie positief onder de aandacht te brengen. En het zorgt ook voor uitdagingen! En daar krijgen jullie als HRM’ers iedere dag mee te maken.

Hoe ga je nu op een eigentijdse manier om met medewerkers die alles overal en met iedereen delen? En waar je in de gezondheidszorg, nog meer dan in andere branches, te maken hebt met privacy van niet alleen je medewerkers maar ook van je patiënt of cliënt. Binnen de kaders van je eigen gezonde verstand én natuurlijk ook de wetgeving.

Daarom nodigen wij, Astrid Baremans (advocaat bij Nysingh advocaten-notarissen ) en Stefanie Stam (HR-Manager bij FeniQ) jullie uit voor een inspirerende, leerzame en pragmatische bijeenkomst. Daarin nemen we jullie mee door wat er allemaal kan én mag. En gaan we aan de hand van jullie eigen ervaringen samen aan de slag.