Leadership development


Wat maakt de ene leidinggevende succesvoller dan de ander? Dat zit hem steevast in de mate waarin leidinggevenden in staat zijn om hun team te faciliteren en uit te dagen. Excellent leiderschap is cruciaal in het creëren van een bevlogen team. En bevlogen medewerkers zijn vitaler, werken harder en presteren beter. Succesvolle leidinggevenden hebben een heldere visie en scheppen duidelijk kaders. Ze zien én benutten de talenten van de mensen in hun team. De mensen in hun team krijgen de ruimte, de verantwoordelijkheid én het vertrouwen om iedere dag opnieuw het beste van zichzelf te geven. En dat vraagt op zijn beurt weer om persoonlijk leiderschap van jullie medewerkers.

"Change is inevitable, growth is optional, leadership facilitates"


Wat FeniQ voor jullie organisatie kan betekenen:

  • In inspirerende workshops nemen we jullie mee door de belangrijkste veranderingen van deze tijd. Wat betekent dat voor jullie organisatie en wat vraagt dat van modern leiderschap.
  • We organiseren pragmatische trainingen en coaching waarin we leidinggevenden én medewerkers uitdagen om kritisch naar hun eigen leiderschap te kijken, te ontdekken wat hen drijft en waar hun leiderschapskwaliteiten liggen.
  • Leiderschap leer je niet op school, maar in de praktijk. Niet alleen om over te praten, maar juist ook door doen en ervaren. Tijdens 'on the job coaching' ondersteunen we de ontwikkeling van leidinggevenden in hun rol.