HR-Solutions


Bij FeniQ hebben we vele bedrijven van binnen en buiten gezien. In alle soorten en maten, in allerlei branches en ieder met hun eigen uitdagingen. Van hands on MKB-bedrijven en adviesbureaus tot grotere zorg- en welzijnsorganisatie etc. Kortom: van alle markten thuis. FeniQ denkt met jullie mee over een passende HR-oplossing in een passende vorm. Als sparringpartner voor management en directie staat voor ons altijd jullie business centraal. En een succesvolle business begint bij een heldere stip aan de horizon én een succesvol team.

"Ieder succes van een organisatie is te herleiden tot de passie en het enthousiasme van de medewerkers"


Welke oplossing van FeniQ is het antwoord op jullie HR-vraagstuk?

  • Als interim-professionals vinden we binnen no-time onze weg en zorgen we ervoor dat een team en de HR-dienstverlening op hoog niveau blijven doordraaien, aanpakken dus! Sterk en bevlogen op de inhoud, betrokken in de relatie met de mensen.
  • Als bouwers zetten we HR op de kaart in succesvolle organisaties die het pionieren voorbij zijn en een volgende stap zetten in hun verdere professionalisering.
  • Als projectleider leiden we met een soepele en efficiënte stijl het project naar de gewenste uitkomst. Van het ontwerpen en implementeren van functiegebouwen (FWG, Hay), verandertrajecten, reorganisaties etc.
  • Als betrouwbare backup voor HR-Managers in solistische functies, zijn we altijd bereikbaar en beschikbaar om te sparren of om even bij te springen.
  • Als sparringpartner van directie en management denken we mee over organisatie- en inrichtingsvraagstukken en begeleiden we in de realisatie hiervan.

Onze stijl? Weloverwogen, maar met daadkracht en no-nonsense. Dat wat moeilijk en ingewikkeld is brengen we graag terug naar de kern. Stevig op de inhoud, zacht op het proces.