Employer branding


You don’t pick talent, talent picks you! En één ding is zeker: met een grote zak geld alleen haal je talent niet langer binnen. Bij talent zijn andere zaken namelijk nog veel belangrijker. De uitdaging in de job, een prettige werksfeer met fijne collega’s en de kansen om jezelf te ontwikkelen. Daar kiest talent voor. Maar hoe laat je zien wat jullie te bieden hebben? Dat talent bij jullie organisatie kan groeien, kan excelleren en dat het met dat leuke team wel goed zit.

FeniQ laat jullie je authentieke verhaal vertellen en helpt talent te kiezen!

"You don’t pick talent, talent picks you"


Hoe wij trefzeker jullie talent bereiken?

  • Als specialist in adverteren op Facebook, Instagram en LinkedIn, bereiken wij trefzeker talent voor jullie vacatures. De actief én juist ook latent werkzoekende!
  • Door uitgekiende retargeting zorgen wij ervoor dat jullie top of mind blijven bij de bezoekers van je 'werken bij pagina', zodat je ze alsnog over de streep kunt trekken om bij jullie te solliciteren
  • Jullie belangrijkste ambassadeurs in social recruiting? Jullie eigen medewerkers. Door hen actief te betrekken bij jullie social recruiting helpen zij jullie om hun eigen sociale en professionele online netwerk in te zetten voor het vinden van nieuw talent.
  • We leren jullie zelf te doen tijdens onze (incompany) workshops, speciaal voor HR, recruiters en online marketeers.
  • En last but not least: Hebben jullie je 'employee journey' al net zo effectief ingericht als jullie 'customer journey?